Hírek

Warner: érkezik a Kengyelfutó gyalogkakukk film

Kengyelfutó-gyalogkakukk-Coyote-vs.-Acme

Még karácsony előtt jelentette be a Warner, hogy készül a Kengyelfutó gyalogkakukk élőszereplős-animációs film és már premierdátumot is tudunk hozzá.

Az ünnepi szünet előtt december 23-án Toby Emmerich a Warner Brothers jelenlegi elnöke bejelentett pár premierdátumot és új projektet. A Comingsoon számolt be róla, hogy

2023 június 23-án érkezik a Mad Max világban játszódó Furiosa Anya Taylor-Joy főszereplésével.

A posztapokaliptikus autósüldözésmozi-franchise atyja, George Miller írja és rendezi A harag útja kedvelt karakterének előzményfilmjét és Taylor-Joy mellett Chris Hemsworth és Yahya Abdul-Mateen II is szerepelni fog benne.

Furiosa mellett azonban egy másik (sok szempontból érdekesebb) filmről is volt szó. A Warner animációs csapata a Kengyelfutó és Vili, a prérifarkas történetét álmodja újra, hiszen 2023 július 21-én érkezik az egyelőre Coyote vs. Acme munkacímű film. A film rendezője a Tini Nindzsa Teknőcök második részét jegyző Dave Green és az írócsapatot több nagy név is erősíti. A Galaxis őrzői író rendezője, James Gunn írja a forgatókönyvet Jeremy Slater, Jon és Josh Silberman, valamint Samy Burch mellett. Gunn producere is lesz a Bolondos dallamok karaktereket felvonultató filmnek Chris DeFaria mellett.

A Kengyelfutó gyalogkakukk ráadásul nem is egyszerű élőszereplős film lesz, hanem a Warnernél nagy hagyománnyal rendelkező élőszereplős-animációs hibrid.

1996-ban a Space Jam – Zűr az űrben című film a vegyes kritikai visszhang ellenére hatalmas sikert aratott a nézők körében. 2003-ban a Bolondos dallamok – Újra bevetésen hasonlóan vegyítette az élőszereplős és animációs technikákat. Ráadásul 2021-ben érkezik majd a Tom és Jerry félig rajzolt félig forgatott filmje Chloë Grace Moretz főszereplésével.

Hogy a Coyote vs. Acme-ban kit láthatunk az azonosulhatatlan Kengyelfutó és az örök küzdő prérifarkas mellett, arról egyelőre nincs hír.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés