Hírek

Cégszétbarmolás Jared Leto és Anne Hathaway társaságában – WeCrashed előzetes

WeCrashed-Anne-Hathaway-Jared-Leto

Jared Leto és Anne Hathaway szerepelnek a WeCrashed című Apple sorozatban, ami a feltörekvő, majd hamar földbe álló startupról szól.

Az Apple TV+ közzétett egy nem túl hosszú, de annál informatívabb előzetest az ígéretes WeCrashed sorozatához. A valós eseményeken alapuló széria két főszereplője Jared Leto (A Gucci-ház) és Anne Hathaway (Boszorkányok). A limitált sorozat a WeWork cég hirtelen jött felemelkedését és sajnálatos mélyre zuhanását járja körül nem elhanyagolva a bukás a pár szerelmére gyakorolt hatását.

A WeWork társalapítója Adam Neumann (Jared Leto), aki felesége, Rebekah (Anne Hathaway) oldalán nem egyszerűen vezeti a cégét, hanem igazi birodalmat alakít ki. „A WeWork nemcsak egy cég, hanem egy mozgalom.” – hangzik Leto szájából a Neumannra jellemző hanglejtéssel. A startup mindössze 10 év alatt jutott el a csúcsra, de Adam megrészegül a hatalomtól.

A cég szembekerül a törvénnyel és a WeCrashed szerint Rebekah és Adam házassága is megbicsaklik.

A WeWork tündöklését és mélyrepülését a WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork podcast foglalta össze. A sorozat elsősorban a podcast epizódjai alapján készült. A Collider cikke szerint a cég a csúcson 47 milliárd dollárt ért. A Neumann pár ezután drogügyletekbe keveredett, szexuális visszaélés és a dolgozókkal szembeni helytelen viselkedés vette át a siker helyét. A sötét ügyek számos pert jelentettek a házaspárnak.

A sorozat kreátorai Lee Eisenberg és Drew Crevello, akik társírói is sorozatnak, ami szerintük más lesz, mint amit korábban láthattunk. „Ami elkülöníti a WeCrashed sorozatot korábban a műfajban látottaktól, hogy itt a történetet a pár prizmáján keresztül látjuk” – nyilatkozták. A nyolcrészes sorozatban Hathaway és Leto mellett Kyle Marvin is szerepel majd. Ő Miguel McKelvey-t a cég másik alapítóját alakítja.

Az első három epizódot az Apple TV+ március 18-án teszi közzé. Új epizódok hetente érkeznek majd.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com