Hírek

Werner Herzog dokumentumfilmet készített a vezetés közbeni SMS-ekről

Werner HerzogA vezetés közbeni SMS-ezés veszélyeire figyelmeztet Werner Herzog új dokumentumfilmje, a One Second To The Next.

Herzogot, akinek a nevéhez több mint ötven film fűződik forgatókönyvíróként, producerként vagy rendezőként, a nézők tavaly Tom Cruise oldalán láthatták a Jack Reacher című kalandfilm egyik szereplőjeként. 

Herzog a dokumentumfilmben a kampányban bemutatott áldozatokat szerepelteti, akiknek az életét örökre megváltoztatta az a pár pillanat, amelyet a balesetüket okozó vezető egy szöveges üzenet elküldésével töltött.
A film premierjére augusztus 8-án kerül sor Los Angelesben, ezt követően pedig az Egyesült Államok 40 ezer iskolájában és több száz kormányintézményben, valamint közlekedésbiztonsági szervezetben vetítik majd le. A produkció az ItCanWait.com honlapra is felkerül.

A filmes azt követően határozta el, hogy dokumentumfilmet készít azokról, akik maradandó károsodást szenvedtek az esemesező sofőrök figyelmetlensége miatt, miután leforgatott egy 30 másodperces reklámfilmet a témáról az It Can Wait (Várhat) elnevezésű kampányban. A videó alább megtekinthető.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SCVZqeAGY-A

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com