Fókuszban Hírek

Wes Anderson igazán Wes Andersonos módon jelentette be új filmjét

Egy évvel azután, hogy Bill Murray bejelentette, beszáll Wes Anderson legújabb filmjébe, végre maga a rendező is megerősítette, hogy Isle of Dogs címen újra animációs filmet készít.

Persze miután Wes Andersonról van szó, a bejelentés nem éppen hétköznapi módon történt. Egy YouTube-ra feltöltött videóban – amiben még Edward Norton is felbukkan – ismerteti a stáblista legnagyobb neveit. Természetesen többek között Bill Murray, Tilda Swinton, Scarlett Johannson, Frances McDormand és Norton is hangját kölcsönzi majd egy-egy kutyának, viszont az egyik szereplő helye még kiadó!

Bizony, egy szerep még nem kelt el, és ez nem véletlen. A rendező ugyanis egy másik különös bejelentést is tesz a videóban: 10 dollárért bárki vásárolhat egy tombolajegyet, amivel ezt a szerepet lehet megnyerni. Az így befolyt összeget a Martin Scorsese’s Film Foundation nevű alapítványnak továbbítják, akik régi filmek felújítására fordítják a pénzt.

Avatar

Wehli-Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..