Hírek

Wes Anderson igazán Wes Andersonos módon jelentette be új filmjét

Egy évvel azután, hogy Bill Murray bejelentette, beszáll Wes Anderson legújabb filmjébe, végre maga a rendező is megerősítette, hogy Isle of Dogs címen újra animációs filmet készít.

Persze miután Wes Andersonról van szó, a bejelentés nem éppen hétköznapi módon történt. Egy YouTube-ra feltöltött videóban – amiben még Edward Norton is felbukkan – ismerteti a stáblista legnagyobb neveit. Természetesen többek között Bill Murray, Tilda Swinton, Scarlett Johannson, Frances McDormand és Norton is hangját kölcsönzi majd egy-egy kutyának, viszont az egyik szereplő helye még kiadó!

Bizony, egy szerep még nem kelt el, és ez nem véletlen. A rendező ugyanis egy másik különös bejelentést is tesz a videóban: 10 dollárért bárki vásárolhat egy tombolajegyet, amivel ezt a szerepet lehet megnyerni. Az így befolyt összeget a Martin Scorsese’s Film Foundation nevű alapítványnak továbbítják, akik régi filmek felújítására fordítják a pénzt.

https://www.youtube.com/watch?v=Mi7WURbBoPg

Avatar

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya