Hírek

Wes Anderson új filmje, az Isle Of Dogs végre premierdátumot kapott

Tudjuk végre, meddig kell számláljuk a napokat, hogy megnézhessük Wes Anderson új filmjét, az Isle of Dogsot – olvastuk az NME-n.

A 2018. április 20-án érkező stop-motion animációs filmben (nyilvánvalóan) szerepel Bill Murray, Jeff Goldblum, Edward Norton és Tilda Swinton. A Japánban játszódó (de Angliában forgatott) történet egy elveszett kutyáját kereső fiú utazásáról szól.

A stábban olyan nagy neveket olvashatunk még mint Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Greta Gerwig, Frances McDormand, Courtney B. Vance és Yoko Ono. A filmhez decemberben már kaptunk egy teasert, most a film plakátjával enyhíthetjük a várakozás okozta gyötrelmeket.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés