Hírek

Wes Anderson új filmje, az Isle Of Dogs végre premierdátumot kapott

Tudjuk végre, meddig kell számláljuk a napokat, hogy megnézhessük Wes Anderson új filmjét, az Isle of Dogsot – olvastuk az NME-n.

A 2018. április 20-án érkező stop-motion animációs filmben (nyilvánvalóan) szerepel Bill Murray, Jeff Goldblum, Edward Norton és Tilda Swinton. A Japánban játszódó (de Angliában forgatott) történet egy elveszett kutyáját kereső fiú utazásáról szól.

A stábban olyan nagy neveket olvashatunk még mint Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Greta Gerwig, Frances McDormand, Courtney B. Vance és Yoko Ono. A filmhez decemberben már kaptunk egy teasert, most a film plakátjával enyhíthetjük a várakozás okozta gyötrelmeket.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya