Hírek

Itt a Westworld 3. évadának előzetese

Az HBO bemutatta a Westworld 3. évadának előzetesét, ami még azok érdeklődését is felkeltheti, akik a második évad után lemondtak a sorozatról.

A 2016-os Westworld szuper látványos 1. évada hatalmas sikert aratott. A sorozat az androidok érzelmi világának kialakulásáról és öntudatra ébredésük folyamatáról szól. Az érdekes alaptörténet mellé sok pénz, remek színészek és tehetséges rendezők (többek között Jonathan Nolan) társultak, így a siker sem maradt el. Csakhogy a 2. évad már nem tudta tartani a szintet.

Ennek ellenére a 3. évad sem maradt el.

A trailerben megismerhetünk egy új karaktert, akit Aaron Paul játszik, ő lesz a központban, illetve megismerhetjük a parkon kívüli világot is, amiről korábban csak részletek derültek ki. Lena Waithe és Vincent Cassel is játszani fog a 3. évadban.

https://youtu.be/deSUQ7mZfWk

A bemutató 2020-ban várható, addig marad a találgatás az előzetes alapján.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya