Hírek

Itt a Westworld 3. évadának előzetese

Az HBO bemutatta a Westworld 3. évadának előzetesét, ami még azok érdeklődését is felkeltheti, akik a második évad után lemondtak a sorozatról.

A 2016-os Westworld szuper látványos 1. évada hatalmas sikert aratott. A sorozat az androidok érzelmi világának kialakulásáról és öntudatra ébredésük folyamatáról szól. Az érdekes alaptörténet mellé sok pénz, remek színészek és tehetséges rendezők (többek között Jonathan Nolan) társultak, így a siker sem maradt el. Csakhogy a 2. évad már nem tudta tartani a szintet.

Ennek ellenére a 3. évad sem maradt el.

A trailerben megismerhetünk egy új karaktert, akit Aaron Paul játszik, ő lesz a központban, illetve megismerhetjük a parkon kívüli világot is, amiről korábban csak részletek derültek ki. Lena Waithe és Vincent Cassel is játszani fog a 3. évadban.

A bemutató 2020-ban várható, addig marad a találgatás az előzetes alapján.

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE-n végzett Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakon. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Nagyítás rovatot vezeti. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..