Hírek

Két év után érkezik a Westworld 4. évada az HBO platformjaira – itt az előzetes!

A június 26-án érkező új évaddal visszatérhetünk a disztópikus világba, ahol az androidok nem feltétlen az ember barátai. Sejtelmes és hangulatos előzetes érkezett a Westworld negyedik évadjához!

A sci-fi dráma egy újabb nyolc epizódból álló évaddal tér vissza. A szereplőgárda változatlan, visszatér Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Aaron Paul, Tessa Thompson, Luke Hemsworth és a Fekete ruhás férfi szerepében Ed Harris – írja a Deadline.

Az előző évadban Maeve (Newton) és Caleb (Paul) legyőzte a Vincent Cassel által alakított Serac-ot, a Fekete ruhás férfit (Harris) pedig úgy tűnt, megölte a saját android alteregója, amit Thompson karaktere, a Dolores identitással felruházott Charlotte irányított.

A legutóbbi évad értékelései kissé elmaradtak az előzőektől, a Rotten Tomatoes-on jelenleg 73 százalékon áll az első évad 87 és a második 85 százalékával szemben, tehát van mit bizonyítania a negyedik évadnak.

A Westworld 2016-ban indult az HBO-n, a készítői Jonathan Nolan és Lisa Joy, mellettük a sorozat vezető producerei Alison Schapker, Denise Thé, J. J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis és Ben Stephenson.

Az egyik készítő, Lisa Joy a Deadline Hero Nation podcast-jében azt mondta, „Új világokat fogtok látni [a 4. évadban], amik szerintem rettentően izgalmasak, és látni fogtok valakit, akit az Új múltból emeltem át”. Amikor arra kérték, jellemezze egy szóval az új évadot, Joy annyit mondott: „inverzió”.

A cikk a Filmtekercs.hu gyakornoki programjának keretében készült.

Vörös László

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com