Hírek

Whodunit sorozat Rian Johnsontól? – Poker Face előzetes

Road movie stílusú krimit készített a Tőrbe ejtve filmekért is felelős Rian Johnson. A Poker Face ráadásul igazi sztárparédéval várja a nézőket. Íme a hangulatos és pörgős előzetes hozzá.

Először írt és rendezett teljes egészében sorozatot Rian Johnson, akit mostanában leginkább a Tőrbe ejtve című whodunit (remélhetőleg folytatódó) franchise miatt ismernek és szeretnek a nézők. Az alkotó azonban Az utolsó Jedikért, a Looperért és a Szélhámos fivérekért is sokaknak eszükbe juthat.

Az író-rendező pedig a kisképernyőnél is megmarad két fontos elemnél: krimit forgatott jó nagy adag A-listás színésszel az élen.

A Poker Face című sorozat első évada 12 epizódon át követi majd nyomon Natasha Lyonne (Russian Doll) kalandjait, aki kiváló képességgel tudja megállapítani, ha valaki hazudik körülötte. A különféle bonyodalmakba keveredő hölgynek pedig be kell vennie az utakat, amikor menekülni kényszerül egy-két rosszfiú elől.

A pörgős és izgalmasnak ígérkező sorozat folyamán azonban lépten-nyomon gyilkosságba botlik, amiket egyszerűen nem tud nem megoldani.

A főszereplő Natasha Lyonne mellett olyan sztárok bukkannak még fel a sorozatban, mint Adrien Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Ron Perlman, Luis Guzmán, Cherry Jones, Chloë Sevigny és Nick Nolte. Azaz Johnson megint csak elhozza nekünk fél Hollywoodot!

A legjobb hír pedig, hogy a Poker Face-re már nem is kell sokat várnunk, a sorozat ugyanis január 26-án érkezik.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!