Hírek

Will Poulter lesz A galaxis őrzői 3. egyik főszereplője

Adam Warlock szerepére Will Poultert szemelték ki A galaxis őrzői harmadik részébe.

A Fehér éjszakák, A visszatérő és a Black Mirror: Bandersnatch filmekből ismert Will Poulter lesz a Marvel univerzumának legújabb sztárja, miután megkapta Adam Warlock kulcsfontosságú szerepét A galaxis őrzői 3-ban – írja a Collider.

A képregényekben Adam Warlock egy olyan teremtmény, akit a tökéletes létezőt megalkotni kívánó tudósok hoztak létre.

A galaxis őrzői második részében a stáblista utáni jelenetben utalnak rá: Ayesha (Elizabeth Debicki) mutat rá (mármint egy szülőtartályra), mondván: „Gyermekem, ez a fejlődésünk következő lépése. Erősebb, szebb, és könnyebben elpusztítja majd a galaxis őrzőit.

James Gunn rendező állítólag az egyik kedvenc karakterének tartja Warlockot, és mind ő, mind a Marvel univerzumot vezénylő Kevin Feige fontos szerepet szán neki a Marvel mozifilmek átfogó története során.

A film azonban még jókora távolságra van: csak 2023 májusában tervezik bemutatni. Addig is van azonban esély megpillantani Warlock karakterét, mivel 2022-re ígértek egy A galaxis őrzői karácsonyi speciál epizódot, Gunn rendezésében, ami állítólag „bemutatja majd az MCU történetének egyik legnagyszerűbb karakterét”.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com