Hírek

Will Smith is szerepelhet a Disney Dumbo-filmjében

Idő kérdése volt csak, hogy a Disney a Dumbo című rajzfilmet is elővegye, és élőszereplős mozifilmben hívja újra életre a szeretni való kis elefántot. Az 1941-es alkotás remake-je körül egyre több név jelenik meg: legújabb információk szerint Will Smith is csatlakozik a filmhez – írja a Collider.

Lassan felsorolni is nehéz már, mennyi eredeti rajzfilm-klasszikusát készítette újra élőszereplős formában a Disney. Van, amelyik jobban, van, amelyik rosszabbul sikerült, de úgy tűnik, a negatív visszhangok sem állítják meg a stúdiót, hogy újabb és újabb feldolgozásokat készítsen.

Legközelebb A szépség és a szörnyeteg kerül a mozikba Emma Watson és Dan Stevens főszereplésével (hallgasd meg, hogy énekel Watson a filmben). Jövőre a Mulan élőszereplős változatán a sor, noha rendezője egyelőre nincsen a projektnek, de Az oroszlánkirály és az Aladdin is hamarosan feldolgozásra kerül. Előbbit A dzsungel könyvét is megalkotó John Favreau, míg utóbbit Guy Ritchie rendezi majd.

Ha pedig mindezeken túl vagyunk, jöhet a Dumbo! Bár a film valószínűleg 2019 vagy 2020-ra érkezik csak a mozikba (legkorábban), már több biztos nevet is kapcsolhatunk a műhöz. A rendező Tim Burton lesz, míg a forgatókönyvet Ehren Kruger írja majd. Nagy valószínűséggel szerepel majd a filmben Will Smith, de Tom Hanksnek is felajánlották a gonosz címszerepét. Utóbbiról azonban egyelőre nem tudni, hogy végül el is vállalja-e a munkát.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com