Hírek

Will Smith nélkül jön a Suicide Squad 2

A DC Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatása Will Smith nélkül érkezik majd a mozikba 2021-ben – írja a Variety.

Bár sem a kritikusok, sem a nézők nem rajongtak a Suicide Squad első részéért, a film azért teljesített annyira jól a kassznáknál, hogy a DC és a Warner Bros. a folytatás mellett döntsenek. A David Ayer írta és rendezte film tagadhatatlanul legnagyobb húzóneveit Will Smith, Margot Robbie és Jared Leto jelentették. Most ezekből veszített el egyet a stúdió.

A hírek szerint pusztán idő-összeegyeztethetetlenség miatt lépett ki a projektből Will Smith, nincs semmilyen harag vagy sértődés egyik fél részéről sem. A színész egyébként tényleg nagyon elfoglalt. Az Aladdin (előzetes), a Kémesítve és a Gemini Man is az utómunkálatoknál jár, míg a Bad Boys for Life most forog. Ezt követően indul majd a Bright 2 és a Bad Boys 4 előkészülete is: és ezek csak az egyelőre lefixált munkái Smithnek.

Ha azonban azt nézzük, hogy az első Öngyilkos osztag valamennyire épült a Harley Quinn-Joker párosra, akkor nem feltétlen komoly érvágás Will Smith elvesztése. Arról nem is beszélve, hogy a rendező és író az a James Gunn lesz, aki A galaxis őrzői filmeket hozta el nekünk, igen magas minőségben, nagyon szórakoztatóan.

Robbie és Leto mellett visszatér még Joel Kinnaman is, a történetről azonban nem tudni semmit egyelőre.

A Suicide Squad 2 premierdátuma 2021 augusztusa. Ha pedig ezt túl hosszú várakozásnak érzitek, Harley Quinn karakterével jön a Bird of Prey!

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya