Hírek

Willem Dafoe csatlakozik Edward Norton szerelemprojektjéhez

willem-dafoe

A Floridai álom sztárja, Willem Dafoe csatlakozik Edward Norton készülű új filmjéhez, a Motherless Brooklynhoz – olvastuk a Hollywood Reporteren.

A Jonathan Lethem a magyarul Árva Brooklynként megjelent krimijéből adaptált történet főszerepében magát Edward Nortont láthatjuk. A cselekmény 1954-ben játszódik: a történetegy fiatal nőre fókuszál, aki egy nagyhatalmú ingatlanmágnás ellen harcol. Norton egy Tourette szindrómában szenvedő detektívet alakít, Dafoe pedig a mágnás bátyját játssza.

Norton lassan 20 éve vár, hogy elkészíthesse a filmet, 1999-ben már azt nyilatkozta, hogy a Harcosok klubja után ezt szeretné forgatni – reméljük, most már elkészül vele.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..