Hírek

Willem Dafoe csatlakozik Edward Norton szerelemprojektjéhez

willem-dafoe

A Floridai álom sztárja, Willem Dafoe csatlakozik Edward Norton készülű új filmjéhez, a Motherless Brooklynhoz – olvastuk a Hollywood Reporteren.

A Jonathan Lethem a magyarul Árva Brooklynként megjelent krimijéből adaptált történet főszerepében magát Edward Nortont láthatjuk. A cselekmény 1954-ben játszódik: a történetegy fiatal nőre fókuszál, aki egy nagyhatalmú ingatlanmágnás ellen harcol. Norton egy Tourette szindrómában szenvedő detektívet alakít, Dafoe pedig a mágnás bátyját játssza.

Norton lassan 20 éve vár, hogy elkészíthesse a filmet, 1999-ben már azt nyilatkozta, hogy a Harcosok klubja után ezt szeretné forgatni – reméljük, most már elkészül vele.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya