Hírek

William Shatner kiállt Tarantino korhatáros Star Trek-filmje mellett

Egyesek kritizálni kezdték az R-besorolású Star Trek-mozifilm ötletét, miközben Quentin Tarantino bejelentette, a szkript elkészült.

Gene Roddenberry sci-fi franchise-a, mely az intergalaktikus lények és különböző nemzetiségű emberek békés és racionális együttműködését mutatja be, most átmehet durvába. Ha hozzáadjuk, hogy ennek a filmnek a forgatókönyvét Quentin Tarantino írta (és talán ő is rendezi majd), még szürreálisabb a koncepció. Mivel Tarantino eleve nem a szofisztikált stílusáról híres, a Star Trek pedig kifejezetten igen,

a rajongók máris elégedetlenek a készülő projekttel kapcsolatban.

Ezúttal William Shatner lépett közbe, hogy megvédje Tarantino munkáját. Az egykori Kirk kapitány tweetjében azt kérdezte a világtól: „Miért mérgelődnek ezen ennyire az emberek? Ha jól tudom, a Star Trek: Discoveryben is elejtenek pár káromkodást. Ezen nem kéne ennyire kiakadni.”

Bár a rajongók papíron jogosnak gondolhatják a Star Trek szellemiségének elárulását, a filmről még semmit nem tudunk Tarantino nevén kívül. Sem azt, hogy mit takar az R-besorolás, de még azt sem, hogy az ezt megelőző Star Trek-trilógiához kapcsolódik-e. A rendező csak annyit mondott, hogy a Volt egyszer egy Hollywood bemutatója után tud csak tárgyalni a Paramounttal a projekt kapcsán.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..