Hírek

Helen Mirren a frászt hozza rám – Szellemek háza előzetes

Helen mirren a Winchester (Szellemek háza) című filmben
Helen mirren a Winchester (Szellemek háza) című filmben

Ritkán látni horrorfilmben az Oscar díjas Helen Mirrent, a Spierig testvérek rémisztgetésére azonban elfoglalja a szellemek által épített házat. Winchester (Szellemek háza) előzetes.

Peter és Michael Spierig már korábban is bemutattak néhány műfaji filmet a sci-fivagy a horror műfajában, esetleg a kettő határáról. A 2009-es Daybreakers – A vámpírok kora Ethan Hawke-kal került a hazai mozikba 2010 áprilisában, majd 2014-ben ugyanő volt az Időhurok főszereplője.

Idén februárban debütál az Egyesült Királyságban, majd jut el hozzánk márciusban is a Szellemek háza című film, amiben Helen Mirren és Jason Clarke (Zero Dark Thirty, A majmok bolygója: Forradalom) képviseli a mágiát és a tudományt. Márpedig egy 500 szobás században, amit elvileg a szellemek építettek fel, mindig történik valami.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com