Hírek

Vidámpark mese – Wonder Park előzetes

2019-ben egy animációs film érkezik majd a Paramount Picturestől, ami egy kislányról szól, aki életre kelt egy rég elfeledett vidámparkot.

Megérkezett az első előzetes a jövő márciusra tervezett animációs filmről, ami egy kislány varázslatos vidámparki kalandjait mutatja majd be. A Wonder Park előzetesében megláthatjuk, milyen is lesz a film főszereplője és hogy milyen az a világ, ahová véletlenül elkeveredik, és amit a jelenlétével valamilyen módon életre kelt. A történetről ezen kívül eddig nem sok derül ki.

Az előzetes alapján ez az animációs film erősen a cuki kategóriába fog kerülni.

A rajzolt szereplők hangjait a következő színészek adják majd: Jennifer Garner, Matthew Broderick, John Oliver, Mila Kunis, Kenan Thompson, Ken Jeong, Norbert Leo Butz, Brianna Denski és Ken Hudson Campbell.

 

 

 

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya