Hírek

Vidámpark mese – Wonder Park előzetes

2019-ben egy animációs film érkezik majd a Paramount Picturestől, ami egy kislányról szól, aki életre kelt egy rég elfeledett vidámparkot.

Megérkezett az első előzetes a jövő márciusra tervezett animációs filmről, ami egy kislány varázslatos vidámparki kalandjait mutatja majd be. A Wonder Park előzetesében megláthatjuk, milyen is lesz a film főszereplője és hogy milyen az a világ, ahová véletlenül elkeveredik, és amit a jelenlétével valamilyen módon életre kelt. A történetről ezen kívül eddig nem sok derül ki.

Az előzetes alapján ez az animációs film erősen a cuki kategóriába fog kerülni.

A rajzolt szereplők hangjait a következő színészek adják majd: Jennifer Garner, Matthew Broderick, John Oliver, Mila Kunis, Kenan Thompson, Ken Jeong, Norbert Leo Butz, Brianna Denski és Ken Hudson Campbell.

 

 

 

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar nyelv és irodalom szakon. 2008 óta publikál, 2011-ben Országos Diákzsűri tag volt. Jelenleg egy tajvani egyetemen tanul. A Nagyítás rovatot vezeti. kellermirella@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..