Hírek

Vidámpark mese – Wonder Park előzetes

2019-ben egy animációs film érkezik majd a Paramount Picturestől, ami egy kislányról szól, aki életre kelt egy rég elfeledett vidámparkot.

Megérkezett az első előzetes a jövő márciusra tervezett animációs filmről, ami egy kislány varázslatos vidámparki kalandjait mutatja majd be. A Wonder Park előzetesében megláthatjuk, milyen is lesz a film főszereplője és hogy milyen az a világ, ahová véletlenül elkeveredik, és amit a jelenlétével valamilyen módon életre kelt. A történetről ezen kívül eddig nem sok derül ki.

Az előzetes alapján ez az animációs film erősen a cuki kategóriába fog kerülni.

A rajzolt szereplők hangjait a következő színészek adják majd: Jennifer Garner, Matthew Broderick, John Oliver, Mila Kunis, Kenan Thompson, Ken Jeong, Norbert Leo Butz, Brianna Denski és Ken Hudson Campbell.

 

 

 

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..