Hírek

Másfél évet várhatunk még Wonder Womanre

Lassan már semmilyen premierbejelentést nem lehet komolyan venni. A Wonder Woman folytatása több mint fél évet tolódott.

A Mark Wahlberg főszereplésével készülő The Six Billion Dollar Man foglalt helyet eddig 2020. június 5-én, ám ezt egyelőre levették a tervezett bemutatók közül. Helyette a Gal Gadot főszereplésével készül Wonder Woman 1984-et nézhetjük, amit az első részhez hasonlóan a nyár elején mutatnak be.

Gal Gadot nyilatkozata szerint jobbnak látták ezt a produkciót nyáron indítani, ahol már korábban is sikeres volt.

Megkímélték a Joker című filmet, melyben Joaquin Phoenix alakítja majd az őrült bohócot. A ’80-as években játszódó gengszterfilmet 2019. október 4-én mutatják be az Államokban, így Wonder Woman közeledése nem vonhatja el a figyelmet erről a kockázatos projektről.

Csak hogy érezzük, mit jelent a döntés: még a forgatásoknál sem tartó Birds of Prey-filmet is elvileg hamarabb láthatjuk, mint a már majdnem kész Wonder Woman 1984-et. A DC-nek persze muszáj átgondoltan terveznie, hiszen Ben Affleck és Henry Cavill kilépni látszik a képből. Következő produkciójuk a decemberben érkező Aquaman lesz, majd jövő áprilisban Shazam!-mal találkozhatunk. A Flash-filmet pedig 2021-re tolták.

A Wonder Woman 1984 rendezője továbbra is Patty Jenkins. A főszereplő Gal Gadot mellett pedig Chris Pine is visszatér. Mellettük Kristen Wiig és Pedro Pascal jelenik meg.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com