Hírek

A Wonder Woman 2 munkacíme elárulhatta, ki lesz a Csodanő következő ellenfele

Mond az valamit, hogy Magic Hour?

Patty Jenkins még csak az előkészületeinél tart a Wonder Woman folytatásának, de az Omega Underground úgy tudja, a film munkacíme Magic Hour lett. Ez pedig a főgonosz személyét is elárulhatja.

A Magic Hour cím a DC varázslónőjére, Kirkére (Circe) utalhat. A karakter a görög mitológiából ismert Kirké istennőn alapul – ő volt az, aki disznóvá változtatta Odüsszeusz társait, őt pedig egy évre a szeretőjévé tette.

Kirké az eredeti tervek szerint már az első részben is szerepelt volna, Eva Green játszotta volna a szerepét.

A DC világában 1949-ben, a Wonder Woman 37. füzetében jelent meg először Kirké. 1988-ban George Perez újította meg a karaktert. Az Omega Underground szerzője ugyanakkor elismeri, hogy Kirké összekötése a Magic Hour címmel egyszerű képzettársítás és spekuláció – hozzátéve, hogy gyakran előfordul, hogy a filmek munkacímei utalnak a történet egy-egy fontos momentumára.

A Wonder Woman 2 ismét Patty Jenkins rendezésében, Gal Gadot főszereplésével készül, a forgatókönyvet pedig David Callaham (A feláldozhatók) írja. A pletykák szerint a történet az 1980-as években játszódik majd, és a hidegháború is fontos eleme lesz. A forgatás elvileg nyáron kezdődik Nagy-Britanniában, a premier pedig 2019. november 1-jén lesz.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..