Hírek

Itt a legutóbbi Woody Allen mozi trailere, amit néhány országban be is mutatnak majd

Miután újra felszínre került Woody Allen gyerekmolesztálási ügye, úgy tűnt, az A Rainy Day in New York örökre bemutató nélkül marad. Most azonban itt a trailer, néhány országban pedig biztosan bemutatják az alkotást.

A 2014-ben egyszer már nagy vihart kavart botrány, miszerint Woody Allen molesztálta az akkor még csak hétéves nevelt lányát, a közelmúltban, immár a #metoo és a #timesup mozgalmak árnyékában ismét előkerült. Az időközben már felnőtt Dylan Farrow egy nagy interjúban beszélt a részletekről, de a nyomozás semmi terhelőt nem talált az ügyben Woody Allenre nézve, aki természetesen végig tagadta a vádakat. Többen, például a rendezővel rengeteget együtt dolgozó Diane Keaton is Allen védelmére kelt, ám ennek ellenére

mégis úgy tűnt, hogy a bemutatás előtt álló új mozi, az A Rainy Day in New York örökre dobozban marad.

Ráadásul az Allennel négy filmre szerződő Amazon szerződést bontott, ami miatt a direktor pert indított a cég ellen, a stábból több színész, köztük Timothée Chalamet és Rebecca Hall is megpróbált elhatárolódni a produkciótól. Az elmúlt pár hétben azonban jó néhány ázsiai, európai és dél-amerikai ország is megvásárolta a film vetítésének jogait, amihez aztán közzé is tették az első előzetest Woody Allen saját oldalán.

A filmben Chalamet és Elle Fanning egy párt játszik, akik azért mennek New Yorkba, hogy a lány találkozhasson bálványával – ami aztán szakításhoz vezet. Az Allen-filmekre mindig jellemző illusztris színészgárdát Jude Law, Selena Gomez és Diego Luna erősíti.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=2vu0UC943yo

Magyarországi bemutatóról egyelőre nincs hírünk.

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya