Hírek

Itt a legutóbbi Woody Allen mozi trailere, amit néhány országban be is mutatnak majd

Miután újra felszínre került Woody Allen gyerekmolesztálási ügye, úgy tűnt, az A Rainy Day in New York örökre bemutató nélkül marad. Most azonban itt a trailer, néhány országban pedig biztosan bemutatják az alkotást.

A 2014-ben egyszer már nagy vihart kavart botrány, miszerint Woody Allen molesztálta az akkor még csak hétéves nevelt lányát, a közelmúltban, immár a #metoo és a #timesup mozgalmak árnyékában ismét előkerült. Az időközben már felnőtt Dylan Farrow egy nagy interjúban beszélt a részletekről, de a nyomozás semmi terhelőt nem talált az ügyben Woody Allenre nézve, aki természetesen végig tagadta a vádakat. Többen, például a rendezővel rengeteget együtt dolgozó Diane Keaton is Allen védelmére kelt, ám ennek ellenére

mégis úgy tűnt, hogy a bemutatás előtt álló új mozi, az A Rainy Day in New York örökre dobozban marad.

Ráadásul az Allennel négy filmre szerződő Amazon szerződést bontott, ami miatt a direktor pert indított a cég ellen, a stábból több színész, köztük Timothée Chalamet és Rebecca Hall is megpróbált elhatárolódni a produkciótól. Az elmúlt pár hétben azonban jó néhány ázsiai, európai és dél-amerikai ország is megvásárolta a film vetítésének jogait, amihez aztán közzé is tették az első előzetest Woody Allen saját oldalán.

A filmben Chalamet és Elle Fanning egy párt játszik, akik azért mennek New Yorkba, hogy a lány találkozhasson bálványával – ami aztán szakításhoz vezet. Az Allen-filmekre mindig jellemző illusztris színészgárdát Jude Law, Selena Gomez és Diego Luna erősíti.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=2vu0UC943yo

Magyarországi bemutatóról egyelőre nincs hírünk.

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com