Hírek

Woody Allen Cafe Society című filmjével zárul a Moszkvai Filmfesztivál

woody allen café society

woody allen café societyWoody Allen Café Society című új alkotása zárja majd a júniusi 38. Moszkvai Filmfesztivált (MIFF) – értesült a The Hollywood Reporter.

A Kristen Stewart és Jesse Eisenberg főszereplésével forgatott Cafe Societyt egy hete a cannes-i filmmustra nyitófilmjeként vetítették, a versenyen kívül meghívott produkció kedvező visszhangot kapott a kritikusoktól és a közönségtől is.

A Moszkvai Filmfesztiválon még sohasem szerepelt zárófilmként olyan alkotás, amelyet korábban Cannes-ban is bemutattak. A szervezők egyelőre nem tudták megmondani, hogy Allen elkíséri-e filmjét az orosz fővárosba.

A Cafe Society a filmfesztivált követően, július 21-től látható majd az orosz mozikban. Allen filmjeit szereti az orosz közönség, csupán tavaly bemutatott, Abszurd alak című filmje nem érte el az egymillió dollárnyi (282 millió forintnyi) bevételt, mindössze 715 ezer dollár (201 millió forint) értékben fogytak rá a jegyek.

A 38. Moszkvai Filmfesztivál június 23-án kezdődik meg a 71 éves veterán orosz rendező, Szergej Szolovjov Ke-dy című filmdrámájának vetítésével. A mustra programját a következő hetekben hozzák nyilvánosságra. A versenyprogram zsűrijét Ivajlo Hrisztov bolgár rendező vezeti majd.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com