Hírek

Yorgos és Emma újra lecsap – Kinds of Kindness előzetes

kinds_of_kindness_emma_stone

Még le se csengett a 4 Oscar díjat nyert Szegény párák népszerűsége, de pár hónap múlva már érkezik Yorgos Lanthimos és Emma Stone következő közös mozija.

Nem túlzás azt állítani, hogy Görögország filmes fenegyereke, Yorgos Lanthimos és Hollywood kétszeres Oscar díjas üdvöskéje, Emma Stone népszerűségük csúcsán vannak nem kis mértékben kollaborációiknak köszönhetően. A kedvenc és a Szegény párák nem csak jelöléseket és díjakat hoztak nekik, de úgy látszik kreatív szempontból is egy fantasztikusan gyümölcsöző kapcsolat az övék, aminek úgy látszik messze nincsen vége.

Következő alkotásuk, a Kinds of Kindness a kegyetlenség fajtáit fogja bemutatni egy bizarr antológia film keretei közt, ami tömve lesz jobbnál jobb színészekkel.

Ugyan a Searchlight Pictures még nem tett közzé történetleírást, de annyit lehet tudni, hogy az antológiafilmben 3 különböző, egymásba is fonódó történetet fogunk követni, amikben több színész is több karaktert fog megformálni. Az eredetileg ÉS (AND) címet viselő alkotás Lanthimos nyolcadik filmje, amiben nemcsak Stone tér vissza harmadszor, de Margaret Qualley és Willem Dafoe is újra tiszteletét teszi a Szegény párák után. Mellettük felbukkan még Jesse Plemons, Hunter Schafer, Hong Chau, Joe Alwyn és Mamoudou Athie is.

A Kinds of Kindness forgatókönyvét Lanthimos újra régi írótársával, Efthimis Filippou-val írta meg, akivel korábban együtt dolgozott a Kutyafog, az Alpok, A homár, az Egy szent szarvas meggyilkolása és Nimic című rövidfilmjén is. Viszont a Szegény párák után az operatőri munkát újra Robbie Ryan-re, a zenét pedig ismét Jerskin Fedrixre bízta.

Lanthimos és Stone már tervezik az ezutáni projektjüket is, ami pedig a Mentsétek meg a zöld bolygót! című dél-koreai mozi remakeje lesz.

A Kinds of Kindness június 21.-én kerül az amerikai mozikba. Magyar premierdátumról még ninncs hír.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com