Hírek

Young Adult zombiskodás lesz a legújabb The Walking Dead sorozat – Előzetes

Az AMC tényleg nem akar leállni a zombis sorozatokkal. A The Walking Dead univerzum újabb, harmadik darabja egy fiatalabb generációt mutat be. Itt az első előzetes.

Hamarosan érkezik a legfrissebb zombis sorozat, amely a The Walking Dead univerzum harmadik önálló projektjét jelöli az eredeti show és a Fear the Walking Dead mellett. Míg előbbihez éppen most jelentették be hivatalosan is, hogy érkezik a 11. évad, utóbbi pár napja zárta az 5. évadot. Az AMC azonban jó ideje mondogatja már, hogy spin-off készül a sorozathoz egy teljesen önálló és új alkotással. Noha hivatalos címe még mindig nincs az új szériának, egy előzetest már kaptunk.

A sorozat kreátora Scott M. Gimple, aki mindkét korábbi sorozatban közreműködött már íróként és producerként. Sőt, az egyelőre szintén cím nélkül futó The Walking Dead film forgatókönyvét is ő írja majd. Ebben egyébként állítólag visszatér Andrew Lincoln karaktere. Gimple mellett találjuk Matthew Negrete-t is, aki hasonlóan sokat tett a zombis sorozatok két legnézettebb darabjáért.

Ég veled, Rick Grimes… egy darabig

Az új szereplők és az új történet tehát a két rutinus alkotótól érkezik, így a rajongók nagyjából tudják, mire számíthatnak. A történet olyan fiatalokról szól, akik már az apokalipszis alatt nőttek fel kevésbé emlékezve arra, milyen is volt az élet a zombik előtt.

Két női főszereplő köré épül a sorozat, akik néhány barátjukkal elhatározzák, hogy elmennek nagyobb városokba, ahol jobban megláthatják, milyen pusztítást is végeztek az élőhalottak.

A szereplőgárdát Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston és Nico Tortorella vezetik, az új generáció felé fordulás pedig amolyan young adult és coming-of-age ízt ad a zombikkal való harcnak.

Az előzetes egyébként egyelőre inkább a fiatal karakterekre fókuszál könnyedebb zenével és humoros betétekkel. Már-már Zombieland hangulatúnak hat helyenként a sorozat, de hogy végül milyen műfaj mentén marad majd a kész alkotás, az 2020 tavaszán kiderül.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com