Hírek

YouTube-on követhető dokusorozatban kel életre a romkocsma negyed

Egy hamisítatlan budapesti sztorit követhetnek nyomon, akik belekezdenek a romkocsma és bulinegyed kialakulását követő Romokból című sorozatba, mely április 24-étől látható a YouTube-on. 

Csizmazia Attila ötrészes sorozata, melynek producere Rajnai György, narrátora pedig Péterfy Bori, egyszerre mutatja be az elmúlt bő húsz év budapesti történetét és a romkocsmák alapítóit, akik nem egymással versenyezve, hanem összefogva, együtt küzdöttek, dolgoztak a közös célokért. A negyed létrehozásában számos érdekes egyéniség vett részt, az ő történeteiken keresztül láthatunk mögé ennek az izgalmas világnak. Mellettük olyan ismert, e helyeken törzsvendégeknek számító művészek is megosztják élményeiket, mint többek között Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Csemer Boglárka, Szabó Győző, Torres Dániel és Makranczi Zalán.

A sorozat első epizódja már elérhető a YouTube-on: YouTube.com/@Romokbol. A további epizódok hetente, keddenként kerülnek fel a csatornára.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com