Hírek

Zac Efron aranyat talált az ausztrál sivatagban

Zac Efront láthatjuk harcolni a természet ellen az újonnan beharangozott Gold című ausztrál drámában. Íme, amit már most tudni lehet a filmről. 

Az ausztrál táj vad és szeszélyes elemeivel kell Zac Efronnak megbirkóznia a már készülő legújabb projektjében, írja a Deadline. Az amerikai színész a Disney-t elhagyva játszott már vízimentőt (Baywatch), cirkuszi embert (A legnagyobb showman) és hírhedt sorozatgyilkost (Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány). Ezúttal a legjobb ausztrál akcentusát elővéve egy vándort fog alakítani, akinek kegyetlenül meg kell fizetnie a szerencséjéért.

A sztori szerint két idegen a sivatagon átutazva egy óriási aranyrögre bukkan.

Megegyeznek, hogy egyikük elmegy a szükséges szerszámokért, hogy kiássák, míg a másik (Efron) ott marad, hogy őrizze a drága kincset. A strázsáló vándornak meg kell küzdenie vad dingókkal, felbukkanó idegenekkel és a sivatag embertelen időjárási viszonyaival. Eközben pedig egyre nő a gyanúja, hogy újdonsült társa cserben hagyta a semmi közepén.

A hírek szerint a Gold (azaz Arany) címet viselő túlélőfilm forgatása még ebben a hónapban elkezdődik. Zac Efron mellett Anthony Hayes (Cargo, War Machine, Országúti bosszú) tűnik fel mint színésztárs és egyben rendező és forgatókönyvíró. Úgy tűnik, Hayes, aki már többször szerepelt ausztrál sivatagban játszódó produkciókban, most a saját interpretációját tálalja elénk arról, hogyan kell túlélni e titokzatos tájat.

Hayes így nyilatkozott: „A film egy izgalmas, érdekfeszítő és időszerű mese, ami mohóságról, emberségességről szól, s arról, kik vagyunk, mit tettünk a világgal és hogyan fogjuk végezni, hacsak nem vigyázunk. Zac Efronnal együtt dolgozni és látni, hogyan s mit alkot, igazi ajándék, amit még sosem láthattunk ezelőtt.”

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com