Hírek

Zac Efron és Russell Crowe szerepelnek majd a The Greatest Beer Run Everben

The-Greatest-Beer-Run-Ever-Russell-Crowe-Zac-Efron

Peter Farrelly The Greatest Beer Run Ever című filmjében Zac Efron és Russell Crowe fognak játszani, de Bill Murray-vel is tárgyalnak a filmkészítők.

A Collider értesülései szerint Zac Efron és az Oscar-díjas Russell Crowe tárgyal, hogy helyettesítsék Dylan O’Brient és Viggo Mortensent Peter Farrelly következő filmjében.

A The Greatest Beer Run Ever egy nem éppen szokványos film a vietnámi háborúról, ami valószínűleg az Apple finanszírozásában készül.

Bill Murray neve szintén felmerült egy mellékszerep, az Ezredes kapcsán.

A film forgatása augusztusban kezdődhet Ausztráliában, vagy Új-Zélandon, ahol a járványhelyzet nem olyan súlyos, mint az Egyesült Államokban. A film forgatókönyvét Farrelly írta Brian Currie és Pete Jones közreműködésével.

A The Greatest Beer Run Ever, vagyis a Minden idők legnagyobb sörfutása Chick Donohue és J.T. Malloy azonos című könyve alapján készül. Efron Donohue-t fogja játszani, aki 1967-ben elindul New Yorkból Vietnámba, hogy sört vigyen gyerekkori barátjának, aki az ázsiai országban harcol. Crowe egy újságírót alakít majd, aki Saigonban találkozik Donohue-val. A tapasztalt férfi felvilágosítja fiatalabb társát, hogy a vietnámi háború nem egészen az, aminek az amerikaiak hiszik. Az Ezredes pedig Chickie otthoni törzshelyének csaposa, akitől az egész sörfutás ötlet származik.

A különös vietnámi háborús film eredetileg újra összehozta volna Viggo Mortensent és Peter Farrelly-t a Zöld könyv után, de a színész (Dylan O’Briennel együtt) ütemezési problémákra hivatkozva elhagyta a filmet.

Efron jelenleg a Netflix számára forgatja a Down to Earth második évadát, és ő fog szerepelni a Tűzgyújtó remake-ben is. Mi is írtunk róla, hogy az egyenesen Disney+-ra érkező Három férfi és egy bébi remake-jében is őt láthatjuk majd. Crowe-t megnézhetjük a hamarosan érkező The Georgetown Projectben, és már előkészületben van Rapman American Son című filmje is, amiben szintén szerepelni fog.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com