Hírek

Zac Efron és Seth Rogen harca az új Neighbors trailerben

Zac Efron_NeighborsPár napja debütált az első red band trailer a Neighbors című Nicholas Stoller filmhez. Stoller rendezte korábban a Lepattintva, a Felhangolva és legutóbb az Ötéves jegyesség című vígjátékokat, valamint ő írta az Igenember és a Muppets forgatókönyvét.

Új filmjét Andrew Cohen és Brendon O’Brien írta, akik szintén veteránoknak számítanak a Apatow-komédiák háza táján. Seth Rogen, Zac Efron és Rose Byrne játsza a főszerepeket. A filmben Sethnek és Rosenak éppen kisbabája születik és örülnek, hogy egy látszólag nyugodt, rendezett környéken tudják felnevelni őt. A helyzet azonban megváltozik, mikor egy diákszövetség és annak, minden őrült és eszement tagja költözik a szomszédba.

A film várhatóan 2014 májusában kerülhet a mozikba.

Varga Gergő

2011-ben végeztem az ELTE Filmtudomány mesterképzésén, amit három szabadon bölcselkedő év előzött meg. Mindig is humán beállítottságúnak tartottam magam, de eleinte inkább az irodalom, mintsem a film vonzott. Első maradandó filmes élményeimet nem tudom olyan nagyságokhoz kötni, mint Bergman, Truffaut vagy Tarr Béla, sokkal inkább egy másik legenda, Jackie Chan akrobatikus mozdulatai derengnek fel. Egyetemi éveim alatt elképesztő iramban és mennyiségben szívtam magamba a nagy korszakok és a figyelemfelkeltő kortárs filmeket. Csillagjegyemhez hűen pedig mindenben megtaláltam az érdeklődésem. Több, mint egy éve írok a „'tekercsnek”, a szerkesztőség tagjai szemtanúi lehettek első publicisztikai lépéseimnek, és jó anyák és apák módjára noszogattak a helyes irány felé.

Filmek: Király Jenő kurzusai és írásai óta gyakorlatilag minden műfajban találok filozófai mélységet, mégis inkább a lelki vívódásokat kedvelem, mintsem a fizikai szenvedést. A horror így tehát kívül kell, hogy essen a rajongási zónán, bár a CGI technológiák előtti filmek maszkmesterei mindig is kivívták a tiszteletemet. A Távol-Keletről több alkotás is megérintett Ki-duk Kim gyakorlatilag bármelyik filmkölteménye, Chan-wook Park agresszív, brutális, mégis káprázatos thrillerjei. John Woo otthon és később az USA-ban rendezett akciómozijai. De a magyar filmgyártás Latabárja legalább annyira képes megnevettetni, mint az állati nyomozó Jim Carrey-je. A hatvanas-hetvenes évek magyar filmművészete pedig elképesztő műveket termelt ki!

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com