Hírek

Zac Efron és Matthew McConaughey is szerepel Harmony Korine új bulifilmjében

A The Beach Bum lesz Korine első filmje a 2012-es Spring Breakers óta.

Zac Efron is csatlakozott a The Beach Bum stábjához. Harmony Korine új filmjében Efron egy Flicker nevű karaktert játszik. Mellette Matthew McConaughey, Isla Fisher, Jimmy Buffet és Snoop Dogg alkotják a színészgárdát. A forgatás jelenleg is zajlik Miamiban – írja az IndieWire.

A The Beach Bum Korine első filmje a 2012-es Spring Breakers óta, amely egyben a rendező eddigi legnagyobb sikere is. Az új vígjátékban McConaughey a címszereplőt játssza, egy Moondog nevű lázadó drogost, aki a saját szabályai szerint éli az életét. Efron lesz az egyik, akivel találkozik útja során.

Zac Efron mindezidáig főleg stúdifilmekben, ezen belül is vígjátékokban játszott, mint a Baywatch vagy a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres. Azaz a The Beach Bum ritka lehetőséget ad a 30 éves színésznek, hogy szerzőként is hírnevet szerezzen. Korine egyébként nem először dolgozik együtt egykori Disney-sztárokkal, hiszen a Spring Breakers-ben is szerepelt Selena Gomez és Vanessa Hudgens.

Efront legközelebb A legnagyobb showman-ben láthatjuk december 21-től.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya