Hírek

Zac Efron és Matthew McConaughey is szerepel Harmony Korine új bulifilmjében

A The Beach Bum lesz Korine első filmje a 2012-es Spring Breakers óta.

Zac Efron is csatlakozott a The Beach Bum stábjához. Harmony Korine új filmjében Efron egy Flicker nevű karaktert játszik. Mellette Matthew McConaughey, Isla Fisher, Jimmy Buffet és Snoop Dogg alkotják a színészgárdát. A forgatás jelenleg is zajlik Miamiban – írja az IndieWire.

A The Beach Bum Korine első filmje a 2012-es Spring Breakers óta, amely egyben a rendező eddigi legnagyobb sikere is. Az új vígjátékban McConaughey a címszereplőt játssza, egy Moondog nevű lázadó drogost, aki a saját szabályai szerint éli az életét. Efron lesz az egyik, akivel találkozik útja során.

Zac Efron mindezidáig főleg stúdifilmekben, ezen belül is vígjátékokban játszott, mint a Baywatch vagy a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres. Azaz a The Beach Bum ritka lehetőséget ad a 30 éves színésznek, hogy szerzőként is hírnevet szerezzen. Korine egyébként nem először dolgozik együtt egykori Disney-sztárokkal, hiszen a Spring Breakers-ben is szerepelt Selena Gomez és Vanessa Hudgens.

Efront legközelebb A legnagyobb showman-ben láthatjuk december 21-től.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com