Hírek

Zach Galifianakis szerepel a Lilo és Stitch élőszereplős változatában

Lilo-es-Stitch-Zach-Galifianakis

Nincs kizárva, hogy maga Stitch szólal majd meg Zach Galifianakis hangján a Disney+-ra készülő Lilo és Stitch élőszereplős filmben.

Most már biztosan elkészül a Lilo és Stitch élőszereplős remake-je és egyenesen a Disney+-ra érkezik. Az IndieWire arról számolt be, hogy

a produkcióhoz szerződött a Másnaposok filmek és a Between Two Ferns komikusa Zach Galifianakis.

A 2002-es animációs filmben javarészt hawaii szereplők tűntek fel, így elképzelhető, hogy a görög származású színész egy teljesen új karaktert alakít majd. Galifianakis korábbi filmjei alapján viszont esélyesebb, hogy csak hangját fogja kölcsönözni egy földönkívüli karakternek. Hogy pontosan ki lesz az, azt egyelőre csak találgathatjuk. A gonosz Gantu kapitány, Dr. Jumba Jookiba és Pleakley ügynök szerepei is kiadók, és

az is elképzelhető, hogy a Lilo és Stitch film megtalálta a maga Stitch-ét.

A népszerű animációs film főszereplője Lilo, egy hawaii fiatal lány, aki elveszítette a szüleit. A lány felfedezi Stitch-et, egy kutyaszerű földönkívüli lényt, akit azért hoztak létre egy laborban, hogy az univerzum elsőszámú fegyvere legyen. Mikor Stitch új otthonra lel, korábbi „gazdái” is elkezdik keresni őt. A film 2002-es bemutatása után 273 millió dollárt hozott a Disney konyhájára szerte a világon. A Lilo és Stitch – A csillagkutya rendezői Dean DeBlois és Chris Sanders voltak. A filmet a legjobb animációs film kategóriában Oscarra jelölték, majd három (mozikat elkerülő) folytatás és egy Disney Channel sorozat is készült hozzá.

A Lilo és Stitch élőszereplős filmet Dean Fleischer Camp rendezi, akinek Marcel the Shell With Shoes On című filmje is versenyben van az idei legjobb animációs filmnek járó Oscarért. A forgatókönyvet Chris Kekaniokalani Bright írta. Egyelőre nem ismert a tervezett premierdátum.

Zach Galifianakis az utóbbi években olyan animációs projektekben vett részt, mint a Bob burgerfalodája film, a Hormonokkal túlfűtve, a Hibás Ron, a LEGO Batman film, ahol a színész Jokert szólaltatta meg. Utoljára élőszereplős filmben 2019-ben játszott (Ahol éjszaka is süt a nap).

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!