Hírek

Zack Snyder valami egészen újba kezd

Az igazság ligája

A Netflix tovább bővíti az anime kínálatát, ám ezúttal Zack Snydert, Az Igazság Ligának rendezőjét is bevonja a gyártásba – olvastuk a Variety oldalán.

Zack Snydert neve többek között olyan filmek rendezőjeként lett ismert, mint Az Igazság Ligája, a Batman Superman ellen Az igazság hajnala, Az acélember, Az őrzők legendája, és a Watchmen: Az őrzők. Most azonban más vizekre evez, és egy eredeti Netflix anime társrendezője és producere lesz.

A készülő animéről egyelőre annyit tudni, hogy az északi mitológia világából merít.

Zack Snydert egyik korábbi munkatársa is csatlakozik a projekthez, név szerint Jay Oliva, akivel Az Igazság Ligája és a 300 című filmek készítésekor dolgozott együtt.

A Netflix mindkettőjüket ellátja munkával, ugyanis a tervezett animesorozaton kívül Zack Snyder rendezője, írója és producere egy másik Netflix produkciónak, ami Army of the Dead címmel fog debütálni, és ahogy az a címből is sejthető, ez egy zombifilm lesz. Ezzel egy időben Jay Oliva egy másik animesorozaton dolgozik, amit Trese címmel láthatunk majd.

Úgy tűnik, a Netflix komolyan veszi az anime filmes kínálat bővítését, hiszen eddig is volt mit felmutatni: Castlevania, The Seven Deadly Sins. Ezekhez érkezik a korábban említett Zack Snydert-animén kívül még idén a Cannon Busters, a Seis Manos és a Levius.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com