Hírek

Zack Snyder: Az Igazság Ligája története befejezetlen marad

Az igazság ligája

A Zack Snyder-féle új Az Igazság Ligája filmváltozat hatalmas cliffhangerrel zárul a rendező szerint, a történet ugyanis mindig is folytatásra várt.

Két hét múlva érkezik Zack Snyder várva-várt (bár talán kissé túlhype-olt) Az Igazság Ligája verziója, a rendező saját vágása, négy órányi terjedelemben, számtalan eddig nem látott jelenettel – és a vége korántsem zárul majd le, írja a ThePlayList.net.

A rendező ugyanis eleve legalább két vagy három filmre írta meg a történetet annak idején, és ezen most sem akar változtatni. „Az eredeti Az Igazság Ligája terv még két filmről szólt… [A rendezői vágás] több helyen is utal egy lehetséges másik világra. Olyan utalásokat hintettem el benne, amelyek a következő filmekben kibontott eseményekre mutatnak, bár nem úgy tűnik, hogy azok megvalósulnak” – mondta a rendező.

Snyder eredeti terve szerint a két másik film (vagy legalábbis egy jó részük) abban a poszt-apokaliptikus világban játszódna, amelyet ő a „Knightmare” világnak keresztelt (ez gyakorlatilag Batman rémálmára utal); ezt a világot igyekeznének újra helyre hozni a szereplők.

Ez a világ azonban csak a nézők képzeletében él majd: ahogy Snyder is megjegyezte, egyáltalán nem valószínű, hogy létrejöhetene a folytatás. Bár – jegyzi meg a cikk – ha nem is nagy költségvetésű élőszereplős film formájában (pláne nem Ben Affleck-kel és a többiekkel), de például animációs film vagy akár képregény formájában akár még ki is kerekedhet a történet.

Az viszont biztos, hogy a nemsokára érkező film befejezetlen marad, és az állítólag hatalmas cliffhanger okozta frusztrációt bizonyára nem csillapítja majd egyhamar semmi.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés