Hírek

Zack Snyder megrendezné A pankrátor női verzióját, a főszerepben Amy Adams-szel

Zack Snydert megihlette Darren Aronofsky 2008-as kőkemény drámája, A pankrátor (The Wrestler), amelyért Mickey Rourke elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat. Snyder egy interjúban felfedte: tervez egy női verziót a filmből, amelyben Amy Adams háziasszonyból bodybuilderré avanzsál.

Amy Adams azok közé a színészek közé tartozik, aki bármilyen szerepet képes eljátszani, mégis megkockáztatom, arra senki nem számított, hogy a pankrátor bőrbe bújó Mickey Rourke női verziójaként fogjuk valaha is látni. Snyder egy, a Telegraphnak adott interjúban elárulta: mindenképpen Adamst gondolta ki a szerepre, sőt azt is hozzátette, a színésznő izgatott lett a hírtől és elvállalná a nemhétköznapi feladatot – írta az IndieWire. Ebben nincs is semmi meglepő – amellett, hogy napjaink egyik legfelkapottabb színésznőjéről van szó, Snyder már három DC-produkcióban rendezte Adamst (Az Igazság Ligája, Az acélember, Batman Superman ellen). A rendező azt is hozzátette, tudja, hogy Amy Adams képes lesz fizikálisan is úgy felkészülni a szerepre, hogy az hiteles legyen.  

Snyder a filmtervéről elmondta: „Ez egyfajta női változata a Pankrátornak, de egy háziasszonnyal a főszerepben, aki kigyúrja magát, és testépítő versenyekre kezd járni, majd egyre több szteroid- és hormonkészítményhez nyúl a siker érdekében, amitől egyre inkább mélypontra kerül” – mondta Snyder. „A nőnek választania kell a családja és a versenyek között, mígnem előbbit elveszíti, mert minden pénzét és idejét étrendkiegészítőkre és gyógyszerekre, edzőkre, és összefoglalva, minden olyanra pazarolja, ami az új életformájával jár.”

Mivel a projekt még mindössze a terv szintjén áll, és még a forgatókönyvíró pozíciója is betöltetlen, korai lenne arról beszélni, hogy egyáltalán mikor kezdik el a forgatásokat. De egy biztos: ha ez a film megszületik, azt látni kell.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com