Hírek

Zack Snyder nem tervez több közös munkát a DC-vel

„A DC-univerzum szétágazott és önállóvá vált, és ez jó így.”

Zack Snyder nem tervez többé együtt dolgozni a DC-vel, miután befejezte Az Igazság Ligájának újravágását – írja a The Wrap. A rendező jelenleg a stúdiónál régebben megjelent filmje, Az Igazság Ligája rendezői változatán dolgozik, amely márciusban jelenik meg.

A DC-univerzum szétágazott és önállóvá vált, és ez jó így. Közismert, hogy [Az Igazság Ligáját követve] voltak más terveim, ahogyan elképzeltem, mit tehetnék még a karakterekkel és milyen utat kellene még bejárniuk; akár öt vagy körülbelül ennyi filmet is terveztem még, de most már elfoglalt vagyok. Sok mindenen dolgozom” – nyilatkozta Snyder.

Továbbá: „Lenyűgöző, hogy a rajongóknak ekkora a bizalma az általam felállított pályában? Igen, az, és nem is lehetnék boldogabb és izgatottabb, amiért a rajongók láthatják majd Az Igazság Ligáját és belekóstolhatnak Az Igazság Ligájának valódi esszenciájába. De hogy folytassam? Azt nem tervezem.

Snyder 70 millió dollárt kapott Az Igazság Ligája új verziójára, de emellett a stúdió valóban nem kíván vele dolgozni a jövőben – ezt a DC Films elnöke, Walter Hamada erősítette meg nemrég.

De hát azt sem hittem, hogy valaha itt fogok tartani, szóval ki tudja?” – tette hozzá Snyder.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés