Hírek

Zack Snyder rendezi a Justice League-mozifilmet

justice_leagueLesz Justice League-mozifilm, és Zack Snyder rendezi. Bár nemigen várható 2018-nál hamarabb, a leendő óriás-szuperhős-eposz máris az egyik legvártabb alkotás. Egyben logikus lépés a Warner részéről a Batman vs. Superman után.

A Warner terjesztési igazgatója, Greg Silverman a Wall Street Journalnek adott interjújában ismerte be, hogy a stúdió el fogja készíteni a rég várt filmet. A Warner régóta le van maradva a Disney/Marvel pároshoz képest saját univerzumának építésében: hiába vezetik a szuperhős-filmek képzeletbeli toplistáját (és valóságos boxoffice-listáját) Nolan Sötét Lovag-trilógiájával, a Zöld Lámpás például csúnyán leszerepelt, és Superman kalandjai sem hozták különösebben lázba a világot. Holott a Warner tulajdonában álló licenszek impozáns csapatot jelenthetnek.

Ben Affleck Batman szerepében, Henry Cavill pedig ismét Supermanként szerepel majd a (valószínűleg) 2016-os Batman vs. Superman filmben – az alkotásnak hivatalos címe még nincs. Gal Gadot Csodanő lesz, Jesse Eisenberg Lex Luthort alakítja, Cyborg szerepére pedig nemrég Ray Fishert választották ki. Ezzel a csapattal ésszerű döntés lenne egy valódi Justice League-mozifilm is, és a Warner így felzárkózhatna vetélytársához.

Sue Kroll marketingigazgató szavai is sok rajongó lelkét vidították fel. „A világ készen áll egy Csodanő-spinoffra” – mondta. – „Egy jó forgatókönyvvel lehetséges a dolog.”

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya