Hírek

Zack Snyder rendezi a Justice League-mozifilmet

justice_leagueLesz Justice League-mozifilm, és Zack Snyder rendezi. Bár nemigen várható 2018-nál hamarabb, a leendő óriás-szuperhős-eposz máris az egyik legvártabb alkotás. Egyben logikus lépés a Warner részéről a Batman vs. Superman után.

A Warner terjesztési igazgatója, Greg Silverman a Wall Street Journalnek adott interjújában ismerte be, hogy a stúdió el fogja készíteni a rég várt filmet. A Warner régóta le van maradva a Disney/Marvel pároshoz képest saját univerzumának építésében: hiába vezetik a szuperhős-filmek képzeletbeli toplistáját (és valóságos boxoffice-listáját) Nolan Sötét Lovag-trilógiájával, a Zöld Lámpás például csúnyán leszerepelt, és Superman kalandjai sem hozták különösebben lázba a világot. Holott a Warner tulajdonában álló licenszek impozáns csapatot jelenthetnek.

Ben Affleck Batman szerepében, Henry Cavill pedig ismét Supermanként szerepel majd a (valószínűleg) 2016-os Batman vs. Superman filmben – az alkotásnak hivatalos címe még nincs. Gal Gadot Csodanő lesz, Jesse Eisenberg Lex Luthort alakítja, Cyborg szerepére pedig nemrég Ray Fishert választották ki. Ezzel a csapattal ésszerű döntés lenne egy valódi Justice League-mozifilm is, és a Warner így felzárkózhatna vetélytársához.

Sue Kroll marketingigazgató szavai is sok rajongó lelkét vidították fel. „A világ készen áll egy Csodanő-spinoffra” – mondta. – „Egy jó forgatókönyvvel lehetséges a dolog.”

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya