Hírek

Zack Snyder zombithrillert forgat a Netflixnek

A rendező az Army of the Deaddel visszatér zombis gyökereihez, hiszen 15 éve a Holtak hajnala remake-kel debütált.

Zack Snyder a rendezője és producere az Army of the Dead című zombithrillernek, amelyben egy csapat pénzéhes játékos hatalmas rablást tervez Las Vegasban a karanténban a zombifelkelés alatt. A forgatókönyvet Joby Harold írja Snyder ötletéből – írja a Variety.

Snydert az utóbbi években az Igazság Ligája, a Batman Superman ellen és Az acélember tette híressé. Első sikere, a Holtak hajnala George A. Romero 1978-as klasszikusának remake-je volt Sarah Polley, Ving Rhames és Jake Weber főszereplésével. A 25 millió dollárból készült film 102 millió dollár bevételt hozott.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya