Hírek

Zack Snyder zombithrillert forgat a Netflixnek

A rendező az Army of the Deaddel visszatér zombis gyökereihez, hiszen 15 éve a Holtak hajnala remake-kel debütált.

Zack Snyder a rendezője és producere az Army of the Dead című zombithrillernek, amelyben egy csapat pénzéhes játékos hatalmas rablást tervez Las Vegasban a karanténban a zombifelkelés alatt. A forgatókönyvet Joby Harold írja Snyder ötletéből – írja a Variety.

Snydert az utóbbi években az Igazság Ligája, a Batman Superman ellen és Az acélember tette híressé. Első sikere, a Holtak hajnala George A. Romero 1978-as klasszikusának remake-je volt Sarah Polley, Ving Rhames és Jake Weber főszereplésével. A 25 millió dollárból készült film 102 millió dollár bevételt hozott.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya