Hírek

Zajlanak a Halálos iramban 9 munkálatai

 A Halálos iramban széria kétségtelenül repeszt.

Az elkövetkező három nyárra el vagyunk látva folytatásokkal. 2020-ban a 9. rész, 2021-re pedig a 10. rész érkezik a mozikba. Miközben a franchise első spin offjára, a Hobbs & Shaw-ra is hamarosan jegyet lehet majd váltani. Mindez elég sok gyors autót jelent a rajongóknak.

A Halálos iramban 9 munkálatai pár hete kezdődtek meg Londonban. Az első hivatalos stábfotóra Michelle Rodrigez 41. születésnapja alkalmából került sor.

A film rendezője Justin Li, aki korábban a sorozat négy filmjét is rendezte, mielőtt a Star Trek: Mindenen túlért egy időre elhagyta volna a Halálos Iramban világát. A tervek szerint a Halálos iramban 10. rendezői székében is ő ül majd.

A kilencedik rész stáblistáján rajta kívül is számos ismerős névvel találkozhatunk. Ismét látható lesz majd a vásznon Charlize Theron Cipher szerepében és Helen Mirren, aki Magdalene Shaw-ként tűnt fel először a szériában 2017-ben.

Michelle Rodriguez állítólag majdnem lemondott a lehetőségről, hogy ismét Lettyt alakítsa a franchise-ban. A színésznő továbbá hangot adott a sorozatban felbukkanó női karakterekkel kapcsolatos aggályainak. Végül sikerült meggyőzni, és egy női író is csatlakozott a stábhoz.

Dwayne Johnson és Jason Statham a Hobbs & Shaw-ban vállalt szerepük miatt maradnak ki ebből a részből.

Anna Sawai, Vinnie Bennett, a Peaky Blindersszel ismertté vált Finn Cole és John Cena viszont újoncok a listán. Vin Diesel nemrég posztolt egy videót, amiben Anna Sawait dicséri:

 

A Halálos iramban 9 tehát jövőre kerül a mozikba.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható. Imádja, ha beleköttök az írásaiba! mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés