Hírek

Ethan Hawke kettős főszerepben a Zeros and Ones című filmben

A Zeros and Ones című politikai thrillerben Ethan Hawke alakította karakter próbálja megtalálni a bátyját, akit szintén Ethan Hawke játszik. Befutott Abel Ferrara új filmjének első előzetese!

A Zeros and Ones rendezője Abel Ferrara, akitől legutóbb a Siberia című, elég vad filmet láthattuk. Ethan Hawke pedig mostanában nagyon aktív, érkezik a The Black Phone című horror is, aminek szintén ő a főszereplője. Ezenkívül a Knives Out 2-ben, Robert Eggers The Northman című filmjében és a Moon Knight című sorozatban is fel fog tűnni. Lassan ideje lesz kibővíteni az Ethan Hawke tíz legjobb alakítása listánkat.

A Zeros and Ones című filmben Ethan Hawke egy J.J. néven emlegetett katonát alakít,

akit Rómában küldenek, hogy megakadályozzon egy terrorista támadást. J.J. információt próbál szerezni a börtönbe került ikertestvéréről, aki az egyik fél szerint anarchista, a másik fél szerint egy forradalmár, és aki valószínűleg a kulcsfigura a terroristák bombázásának megállításában. Megindul a kétségbeesett harc az idővel a sötét római éjszakában. Az este egyik lehetséges kimenetele pedig a Vatikán millió darabra robbantása.

Ezúttal Ethan Hawke kettős szerepben tűnik fel, ő játssza a katonát és annak börtönben lévő bátyját is.

A Zeros and Ones premierje idén novemberben lesz, DVD-n és Blu-ray-en pedig jövő januárban jelenik majd meg.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com