Hírek

Megtalálták, ki lesz az új Macskanő

Matt Reeves The Batman című filmjében Robert Pattinson oldalára mindenféleképpen egy fekete Macskanőt szerettek volna a készítők.

Lupita Nyong’o, Tessa Thompson és Gugu Mbatha-Raw is esélyes volt a Macskanő szerepére, amit ismét egy fekete színésznő játszhat. Az Adam West főszereplésével készült ’60-as évekbeli tévésorozatban a színesbőrű Eartha Kitt alakította Seline Kyle-t, a 2004-es A Macskanőben pedig Halle Berry játszhatta el a karakter egy parafrázisát. Most ehhez szándékozott visszatérni Matt Reeves rendező és alkotótársai, akik kifejezetten egy Zoë Kravitz-típusú színésznőt szerettek volna felkérni.

Erre a feladatra pedig nincs jobb jelentkező, mint maga Zoë Kravitz.

Az antihősszerep nem áll messze Kravitztől, hiszen a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei és az X-Men: Az elsők filmek során is vitatott szereplőket játszhatott el. És bár játszott már A beavatott-filmekben és a Mad Max: A harag útjában is, karrierje legelismertebb munkája eddig az HBO Hatalmas kis hazugságok című sorozata volt.

Zoë Kravitz a Hatalmas kis hazugságokban

Külön érdekesség, hogy a színésznő már eljátszotta a karaktert: ő felelt Macskanő szinkronjáért a Lego Batman: A filmben. A 2021-ben érkező The Batman című filmben Robert Pattinson denevéremberéhez csatlakozik. Mellette pedig Jeffrey Wright szerepelhet Gordon felügyelőként, Jonah Hill pedig a film főgonoszaként (feltételezhetően Rébuszt játssza majd).

A majmok bolygója: Forradalom és Háború rendezője az év végén vagy 2020 elején kezdi a forgatásokat. Addig pedig érkezhetnek még az izgalmas casting hírek.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com