Hírek

Egyszerre forgatják A mackó következő évadjait

Szép csendben megújították A mackó (The Bear) című díjnyertes sorozatot egy negyedik szezonra is. A harmadik épp készül, és rögtön utána a folytatásnak is nekiállnak.

Az FX-nek nagyon bejött a számítása A mackó című sorozattal, amely bár vígjáték kategóriákban kampányolt, valójában elég drámai hangvételű narratíva. Szétnyerte magát az elmúlt díjszezonban a film, többek közt Emmy és Golden Globe-szobrok ütötték a markát a készítőknek és a színészeknek is. A sikeres alap tehát megvan arra, hogy bizalmat szavazzanak a folytatásnak.

Júniusra várható a harmadik szezon,

amelynek forgatása jelenleg is zajlik Chicagóban, a Variety forrásai azonban azt mondják, egy újabb évad produkciója váltja a jelenlegit. Ezáltal – mint anno a Mátrix: Újratöltve és Mátrix: Forradalmak, vagy az Avatar-folytatások esetében – egy szuszra forgatják le a negyedik szezont is.

A történet szerint egy nagyszerű, de kibukott fiatal séf bátyja örökségét, egy lepukkant szendvicsezőt igyekszik tisztes étteremmé alakítani. Ehhez azonban rengeteg személyes fejlődésre, tapintatra, melóra és idegszálra van szüksége, mert nagyon kemény dió a vendéglátás, és a családi és munkahelyi szálak egybentartása. A sorozat főszereplője a Vaskaromban is szereplő Jeremy Allen White, valamint Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach és Abby Elliott. De olyan színészek is feltűnnek vendégszerepben, mint Jamie Lee Curtis, Oliver Platt, Bob Odenkirk, Sarah Paulson, Olivia Colman vagy Jon Bernthal.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com