Hírek

Zöld utat kapott a Wednesday 2. évadja

A bombasztikus idei Netflix-siker, a Wednesday több hónapot várt a második évad bejelentésére.

A közönség újból beleszeretett a faarcú, holtsápadt tinilányba, és az egekig repítette a sorozat nézettségét a Netflixen. Az Addams Family modern újragondolása hatalmasat ment november végi premierje óta, és a streaming-szolgáltató egyik legnépszerűbb tartalma lett.

A nyolc epizódból álló első évadban az Addams család szülői szekciója, Morticia (Catherine Zeta-Jones) és Gomez (Luis Guzmán) bentlakásos iskolába küldik egyetlen kislányukat, Wednesdayt (Jenna Ortega). A Nevermore Akadémia azonban kellően izgalmas helynek bizonyul, köszönhetően a természetfeletti tulajdonságokkal rendelkező diákoknak – akik egy sajátos gimis hierarchiát képeznek – és a temérdek rejtélynek.

A sorozat tehát igyekezett egyensúlyozni a tinisztori és a fantasy krimi mezsgyéjén.

Egészen érdekes, miért várt ennyit a Netflix a második évad bejelentésével, hiszen az internetet már elárasztották a Wednesday-ről szóló cikkek és videók, valamint a sorozatból származó klipek és az ominózus táncjelenet, amely a TikTokot szállta meg. A főszereplő karakter eddig is egy jelenség volt, de újból megerősítette helyét a popkultúrában – ehhez pedig Tim Burton rendező is sikeresen hozzátett.

Külön öröm lehet ez Jenna Ortegának, a fiatal színésznőnek, akinek csillaga egyre fényesebb. Idén leghamarabb a Sikoly 6. című filmben láthatjuk tavasszal. A Wednesday második évadját biztosan nem látjuk 2024 előtt.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com