Hírek

Zöld lámpát kapott az Amazon Jack Ryan sorozata

jackryanarnyekugynok10 részes sorozatot szentel Tom Clancy ikonikus CIA karakterének, Jack Ryannek az Amazon – tudtuk meg a Variety.com-ról.

A modernizált széria újraszabja a klasszikus sztorit – ezt nyilatkozta az adaptációnál bábáskodó Carlton Cuse és Graham Roland. A producerek sorában megtaláljuk Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form, David Ellison, Dana Goldberg, Marcy Ross, Mace Neufeld és Lindsey Springer nevét is.

A sorozat címszereplőjének szerepét John Krasinski kapta. Az egyórás epizódok középpontjában a CIA-elemző áll, aki felfedez egy kommunikációs sémát, melyet követve egy globális terroristakatasztrófával fenyegető ügylet közepén találja magát.

Tom Clancy könyvei korábban már öt egész estés adaptációt inspiráltak. Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck és Chris Pine öltötték magukra a jól ismert figura szerepét, legutóbb Pine a Jack Ryan: Árnyékügynök (a képen) című filmben keltette életre az ügynököt.

A sorozat felvételei az Egyesült Államokban, Európában és Afrikában zajlanak majd, premierdátumról egyelőre nem tudunk.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com