Hírek

Zseniálisan elborultnak tűnik a Eurovision Will Ferrell és Rachel McAdams párosával – Első klip

A Netflix stílusosan nem előzetessel, hanem egy zenei klippel vezeti fel a Will Ferrell és Rachel McAdams főszereplésével készült Eurovision című zenés vígjátékot. Az eredmény pedig bravúros: viking zene, zord táj, Ferrell sminkben.

Az évtizedek óta futó Euróvíziós Dalfesztivál szinte minden éves felhozatalában találunk legalább egy északi bandát, akik hagyományaikra építve játszanak rock zenét. A Netflix hamarosan érkező musical-vígjátéka egy ilyen duót mutat be, akik életük lehetőségeként indulhatnak a híres dalversenyen, hogy reprezentálják hazájukat. Ez lesz a Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, amelyhez most egy látványos és szórakoztató videóklip érkezett.

A filmet a mostanában inkább rövidfilmekkel és televíziós munkákkal foglalkozó David Dobkin rendezte, aki azért korábban olyan alkotásokat is készített, mint A bíró vagy az Ünneprontók ünnepe. A forgatókönyvön pedig maga Will Ferrell és Andrew Steele dolgozott.

A főszerepben Ferrellhez csatlakozó Rachel McAdams mellett olyan nagy nevekkel találkozhatunk a Eurovision üdítően önirónikusnak ígérkező két órájában, mint Pierce Brosnan, Dan Stevens, Demi Lovato, Natasia Demetriou, Melissanthi Mahut, és Jóhannes Haukur Jóhannesson.

A fikciós duó, azaz a Fire Saga egyik klipje pedig már meg is jelent. A szám címe Volcano Man, Ferrell és McAdams pedig érezhetően hihetetlenül élvezik, ahogy viking harcosokként énekelnek és szintetizátoroznak! a gyönyörű északi táj közepén.

A Eurovision június 26-án kerül fel a Netflixre.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya