Hírek

Zsivány Egyes előzménysorozatot készít a Disney Diego Luna főszereplésével

Diego Luna főszereplésével érkezik az élőszereplős Zsivány Egyes előzménysorozat – áll a Collider hírében.

2016-ban került a mozikba a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet és sokakat azonnal le is vett a lábáról. A Star Wars-univerzum további bővítése részeként készült az alkotás, amely a Lázadók egy csoportja köré épült és a Halálcsillag tervrajzának ellopását állította a középpontba. A Felicity Jones és Diego Luna főszereplésével készült film sikerét meglovagolva előzménysorozatot készít a Lucasfilm.

A Disney új saját streaming szolgáltatása kapja majd természetesen a kész sorozatot, amely Luna karakterére, Cassian Andorra fókuszál majd.

Diego Luna egyébként a következő héten érkező Narcos: Mexico címen futó 10 részes Netflixes drogkartelles sorozatot megelőzően csak egy-két epizód erejéig vállalt korábban sorozatszerepet. A színész elmondása alapján ennek ellenére nagyon izgatottan várja az új projektet és azt, hogy karaktere rendes mélységet kapjon, amire a kisképernyős alkotások jobban megfelelnek. Luna egyébként eléggé elfoglalt, három filmje is az utómunkálatoknál jár, míg másik kettőt éppen forgatnak. A közeljövőben többek között láthatjuk őt a Berlin, I Love You-ban, a Wander Darklyban, a Naya Legend of the Golden Dolphinban, illetve Woody Allen új filmjében is. Arról nem is beszélve, hogy a Narcos kapcsán még egy évadra aláírt a színész a Netflixszel: a Star Warsnak tehát várnia kell.

Ezekkel együtt nem is csoda, hogy egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy jövőre indulnak a forgatási munkálatok. Azt azonban nem tudni, hogy mikor is érkezhet a Disney-re a Zsivány Egyes sorozat.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com