Hírek

Zsivány Egyes előzménysorozatot készít a Disney Diego Luna főszereplésével

Diego Luna főszereplésével érkezik az élőszereplős Zsivány Egyes előzménysorozat – áll a Collider hírében.

2016-ban került a mozikba a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet és sokakat azonnal le is vett a lábáról. A Star Wars-univerzum további bővítése részeként készült az alkotás, amely a Lázadók egy csoportja köré épült és a Halálcsillag tervrajzának ellopását állította a középpontba. A Felicity Jones és Diego Luna főszereplésével készült film sikerét meglovagolva előzménysorozatot készít a Lucasfilm.

A Disney új saját streaming szolgáltatása kapja majd természetesen a kész sorozatot, amely Luna karakterére, Cassian Andorra fókuszál majd.

Diego Luna egyébként a következő héten érkező Narcos: Mexico címen futó 10 részes Netflixes drogkartelles sorozatot megelőzően csak egy-két epizód erejéig vállalt korábban sorozatszerepet. A színész elmondása alapján ennek ellenére nagyon izgatottan várja az új projektet és azt, hogy karaktere rendes mélységet kapjon, amire a kisképernyős alkotások jobban megfelelnek. Luna egyébként eléggé elfoglalt, három filmje is az utómunkálatoknál jár, míg másik kettőt éppen forgatnak. A közeljövőben többek között láthatjuk őt a Berlin, I Love You-ban, a Wander Darklyban, a Naya Legend of the Golden Dolphinban, illetve Woody Allen új filmjében is. Arról nem is beszélve, hogy a Narcos kapcsán még egy évadra aláírt a színész a Netflixszel: a Star Warsnak tehát várnia kell.

Ezekkel együtt nem is csoda, hogy egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy jövőre indulnak a forgatási munkálatok. Azt azonban nem tudni, hogy mikor is érkezhet a Disney-re a Zsivány Egyes sorozat.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya