Interjú

„Tom Hanks például nagyon közvetlen” – True Story podcast #04: Várnai-Bukovinszki Ivett

Várnai-Bukovinszki Ivett

Mai témánk a forgatások statisztavilága. Az elmúlt években Magyarországon egyre gyarapodó nagy nemzetközi produkciókban mind több hazai érdeklődő kerülhet közelebb a hollywoodi sztárokhoz. Várnai-Bukovinszki Ivett fiatal kora ellenére már több mint 10 éve vesz részt itthon forgó filmekben és sorozatokban mint statiszta.

A The Alienist, a Radioactive, az Inferno, a Taron Egerton-féle Robin Hood, a The Witcher vagy az Atomszőke mellett magyar produkciókban is jelen van, a tavalyi év egyik nagy kihívása volt például, amikor vietnami nyelven kellett énekelni az „Adjunk vért Vietnamnak” testvéri szocialista akció keretében a Drakulics elvtársban.

Noha Ivett szerint statiszta munkákból akár meg is lehet élni, szavaiból úgy veszem ki, számára ez

sokkal inkább egy életre szóló kaland, amiben a saját határait is feszegetheti és mindemellett igazán jó közösségi élmény is.

Beszélgetésünkben kitértünk arra is, hogyan lehet egy jelenetbe kerülni kedvenc színészünkkel, vagy hogy milyen gyógynövényes cigit szívni a ’60-as évek norvég Beatles-ét megidéző film forgatásán. Ahogy arra is, miért Tom Hanks a legjobb arc a legnagyobb sztárok között.

Mielőtt azonban belecsapunk a beszélgetésbe, felhívom mindenki figyelmét, hogy a True Story interjú podcast fent van a legnagyobb szolgáltatók választékában. Keressetek rá az iTunes, a Spotify és a Google Podcasts kínálatában, és értékeljétek a kéthetente érkező új adást, hogy mások is könnyebben megtalálják!

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés