Játék

Dán thrillerre, a Fácángyilkosokra nyerhettek tőlünk nagyon sok jegyet!

Facangyilkosok_nikolaj lie kraasA Nyomtalanul című film folytatására, a Fácángyilkosok bemutatójára a Vertigo Média ajánlott fel 18 páros jegyet, amit mi természetesen kisorsolunk köztetek.

Jussi Adler-Olsen regényéből készült Nyomtalanult tavaly előtt mutatták be nálunk, és végre megérkezett a folytatás. A Fácángyilkosokban egy tóparti nyaralóban brutálisan meggyilkolnak egy fiatal ikerpárt. A nyomok alapján a rendőrség egy helyi bentlakásos iskola gazdag és befolyásos családból származó diákjai között keresi az elkövetőt, mivel azonban a bizonyítékok nem perdöntőek, vádemelés nélkül a lezáratlan ügyek közé kerül az akta. Az elfekvő ügyekkel foglalkozó Q-ügyosztály 20 évvel később újra foglalkozni kezd az esettel. Carl Morck (Nikolaj Lie Kaas) nyomozó és társa beleássa magát az ügybe, és hamar rájönnek, hogy a bűncselekmény körül valami bűzlik.

Ha te is ott szeretnél lenni a március 19-ei bemutatón este hét órától a Westendben, akkor mindössze az alábbi kérdésre kell válaszolnod, amelyhez segítséget itt találsz. A válaszokat március 17. éjfélig várjuk.

Update: Játékunk véget ért, a nyerteseknek gratulálunk!

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!