Játék

Egész estés karszalagot nyerhettek a II. Halloween Night Festre

halloween night fest 2Idén második alkalommal kerül megrendezésre október 25-én este a Halloween Night Fest a Lurdy Moziban, ahol a zombi vagy found footage filmek mellett az Asylum stúdió alkotásai is kiemelt szerephez jutnak, John Carpenter A dolog című klasszikusa pedig először lesz látható Magyarországon nagy vásznon.

Bővebb információt a programról és a filmekről a honlapjukon vagy a Facebook eseményben találhattok. A dolog című filmet csak egyszer vetítik le az este folyamán, amelyre csupán az első 496 egész estés karszalag megvásárlójának tudnak a szervezők helyet biztosítani, ezért fanatikusok siessenek a jegyvásárlással. Ha helyesen válaszoltok játékunk kérdésére október 22 (kedd) este 7 óráig, akkor egy darab páros, egész estére szóló karszalagot nyerhettek – amely természetesen A dolog exkluzív vetítésére is érvényes. A kérdéshez segítséget a fentebb linkelt honlapon és Facebook oldalon találhattok.
Update: Gratulálunk Erdős Norbertnek, aki páros jegyet nyert az eseményre!

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés