Játék

Egyenesen a Metropolitan Operából nézhetitek meg Az ezred lányát

Az-ezred-lanyaAz Uránia Nemzeti Filmszínháznak köszönhetően Gaetano Donizetti operájára, Az ezred lányára sorsolunk ki páros jegyeket. 

Az Uránia nyári operaválogatásának következő darabja Az ezred lánya. Natalie Dessay alakítja Donizetti komédiájának fiús lányalakját Laurernt Pelly 2008-ban bemutatott, új produkciójában. Juan Diego Flórez játssza Toniót, a katonát, aki nem rest hosszú utat megtenni – és kilenc magas C-t kiénekelni –, hogy elnyerje kedvese szerelmét. A szereposztás bámulatos: Felicity Palmer énekli Berkenfield grófnőt, Alessandro Corbelli Sulpice-t, Marian Seldes pedig a Metropolitanben először énekli Krakenthorp hercegnét.  Marco Armiliato vezényel.

Ha Ti is ott szeretnétek lenni július 22-én 18 órától az Uránia moziban, akkor küldjétek el a helyes választ az alábbi kérdésre júl. 20. 16 óráig. A válaszhoz segítséget itt találtok.

Update: Játékunk lezárult, a nyerteseket e-mailben értesítettük.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..