Játék

Ingyen popcorn és Forrest Gump a Corvintetőn

forrest_gumpA Budapest Rooftop Cinemának köszönhetően újra páros VIP jegyet sorsolunk ki köztetek, ezúttal Robert Zemeckis klasszikusára, a Forrest Gumpra.

Eső helyett ezúttal könnyekre fakasztanak titeket a megindítóan szép klasszikussal, Forrest Gumppal. A kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks által alakított főhős, Forrest Gump egyszerű elme, ennek ellenére minden megadatik neki az életben, amire sokan csak vágynak – 1950 és 1970 között minden jeles amerikai eseményen részt vesz, híres emberekkel pacsizik, harcol Vietnámban és a sportpályán egyaránt, ismerősei között pedig még Elvist is üdvözölheti. Forrestet azonban mindez nem nagyon érdekli – egyetlen cél vezérli, hogy elnyerje gyermekkori szerelme, Jenny (Robin Wright Penn) szívét. Az elgondolkodtató, néhol torokszorítóan megható film hat Oscar-díjat nyert el, és méltán nevezhető az egyik legismertebb filmalkotásnak napjainkban. Bővebb információt az esemény Facebook-oldalán találtok.

Ha ti is ott szeretnétek lenni a csütörtöki vetítésen a Corvintetőn, akkor mindössze az alábbi kérdésre kell válaszolnotok szerda 20 óráig. A válaszhoz segítséget itt találtok.
Update: a nyertest e-mailben értesítettük, gratulálunk!

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés