Játék

Játék a legjobb kannibálos filmekkel!

Néhány napja futott be a hír, hogy a Titanic filmfesztiválon a hazánkban is bemutatják a kritikuskedvenc horrort, a „Nyers”-t (Raw). A bejelentés kapcsán a mafab.hu új listájában a legjobb kannibál(horror) filmeket rangsorolta A bárányok hallgatnak-tól a Sweeney Toddon át a Cannibal Holocaustig. Tanulmányozd a listát, játssz és nyerj!

A listában többek között szerepel igazi klasszikus, úgy mint A bárányok hallgatnak vagy a Sweeney Todd, egészen a legújabb Nyersig, amely a 8. helyet foglalja el. Utóbbi igazi sokkoló élményt ígér: a torontói bemutató éjféli vetítésén mentőt kellett hívni, ugyanis több néző elájult a látottaktól.

A produkció nem először kavarta fel az állóvizet maga körül. Tavaly májusban ugyanis sikerrel debütált Cannes-ban, ahonnan elhozta a kritikusok FIPRESCI-díját. A film sikerének köszönhetően a Focus World megvásárolta az amerikai forgalmazási jogokat, így a tengerentúlon is országos premiert kap majd a horror.

A történet főhőse egy vegetáriánus diák, akiben egy iskolai rituálé után egyre nőni kezd a húst iránti ellenállhatatlan vágy.

Olvasnak-e kádban a vadnyugati hősök kannibálvadászat előtt?

Kiss Tamás kollégánk nagyon is kedveli a minőségi emberevést, a listán 5. helyezett filmről írt kritikáját, amely egyben segítség is eheti kérdésünkre, alább olvashatjátok:
Találkoztam már meggyőző példával, de őszintén szólva a Csontok és skalpok fogadtatta el velem azt a tényt, hogy értő rendezői kezekben Hollywood legnemesebb, jellegzetesen amerikai műfaja, a western gyönyörűen párosítható az olyan számkivetett, vagy akár mocskosnak is bélyegzett zsánerekkel, mint a blaxploitation (Django elszabadul), a vámpírfilm (Alkonytájt) vagy éppen a kannibálfilm (Farkaséhség). Tovább:

Olvasnak-e kádban a vadnyugati hősök kannibálvadászat előtt? – Csontok és skalpok

Nézd át a toplistát, mert még számos kihagyhatatlanul sokkoló filmmel találkozhatsz, válaszolj a lenti kérdésre, és a mafab.hu jóvoltából páros belépőt nyerhetsz arra a filmre, amelyikre csak szeretnéd.*

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket értesítettük.

 

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..