Játék

Játssz és nézd meg Monty Python legendás filmjét a premier előtti díszelőadáson!

Gyalog galopp /Monty Python and the Holy Grail/, 1975

Gyalog galopp /Monty Python and the Holy Grail/, 1975Monty Python-t és csapatát senkinek nem kell bemutatni. Azok közé tartoznak, akik élvezhető közelségbe hozták az angol humort számunkra és akiket hiába telnek az évek, egyszerűen nem lehet megunni. Most ráadásul páros jegyekért játszhattok velünk, hogy moziban élvezhessétek az egyik legjobb alkotásukat, a Gyalog galoppot!

A Monty Python Repülő Cirkuszának egyik legjobb jelenete a papagáj visszacserélésére tett kísérlet jelenete. Ez a rész Michael Palin-hoz kötődik a Monty Python csoporton belül. Akcióikat és filmjeiket áthatja az önirónia, a kiszólások és kínos pillanatok, mindezt persze olyan közegbe illesztik az alkotók, hogy a drámai önelemzések helyett fuldokló nevetésben törünk ki – ami után azonban tényleg elgondolkodunk!

Michael Palin és John Cleese újabb zseniális jelenete következik, amely egy sajtboltban játszódik és mindent elmond a Python-humorról. A leginkább ellentétektől feszülő jelenetek egyik mintapéldája A sajtbolt, amelyben az angol szofisztikált illem és türelem, a fennköltség és tisztelet helyezkedik szembe a közönséges és mindennapi valósággal, amely az igazán abszurd Python hatást okozza.

És a végére maradt az egyik kedvenc jelenetünk. Tudtátok, hogy ennek hatására megalkották a Hülye Járások Napját?

A Pannonia Entertainment bemutatja Monty Python legendás filmje, a Gyalog galopp (Monty Python and the Holy Grail) digitálisan felújított változatát, amelyet a restaurált képpel, de az eredeti magyar szinkronnal vetítenek a mozik, 2015. január 21-től.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük! Játsszatok velünk legközelebb is!

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés