Játék

Játssz velünk és nyerd meg Dan Brown sikerkönyvét! – Inferno játék

infernoEzen a héten érkezett a mozikba A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok írójának legújabb bestsellere alapján készült InfernoRon Howard rendező és Tom Hanks már két Dan Brown-thrillert vitt sikerre, melyek után ismét egy izgalmas, gyors, fordulatos és misztikus film következik. Játssz velünk és nyerd meg Dan Brown sikerkönyvét az InterCom jóvoltából!

Az Inferno csupa sztárszereplővel érkezik a mozikba, melyet ráadásul nagy részben Magyarországon forgattak, magyar stáb és színészek részvételével. A történet főhőse ismét Robert Langdon szimbólumkutató, akit ezúttal is Tom Hanks alakít. A Harvard híres professzora most olyan bűnügy nyomába ered, amelynek szálai egészen a nagy Dantéig vezetnek.

A sztori a korábbi regényeknél megszokottan csavaros, totálisan vászonra kívánkozó, nem csoda, hogy Ron Howard és Tom Hanks le is szállították az adaptációt. A történet szerint Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit nála találnak.

Ha nem is maga a pokol,
de megközelíti a pokol kapuját…”

A prof. – mint eddigi kalandjai során mindig – ismét egyszerre kénytelen menekülni és nyomozni. Egy fiatal orvosnő (Felicity Jones) segítségével próbálja keresztülvágni magát az őt körülvevő rejtélyek hálóján. Csupán Dante legendás művének néhány sora segíti – és úgy érzi, egyre mélyebbre kerül az életre kelő, rejtélyekkel és fenyegetésekkel teli pokolban.

Politika – Dan Brown: Inferno

Játssz velünk és nyerd meg Dan Brown sikerkönyvét!

Válaszodat 2016. október 23. 14:00-ig várjuk.
A válaszhoz segítséget a filmről írt kritikánkban találsz.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket értesítettük.

A könyv borítója:

db_inferno_media

 

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés