Játék

Játssz velünk négy héten keresztül Cormac McCarthy könyvekért! – 1. hét

vad lovakA jogász című film bemutatója kapcsán maratoni Cormac McCarthy játékba kezdünk – ha velünk tartotok a következő négy hétben, a Magvető kiadónak köszönhetően akár ti is egy-egy McCarthy-kötet boldog birtokosai lehettek!

A szabályok egyszerűek: ha a következő három hétben mind a három játékra beneveztek – melyek során egy-egy McCarthy könyvet nyerhettek – a negyedik héten azok között, akik végig velünk játszottak, egy negyedik könyv is kisorsolásra kerül. Az első héten a Határvidék-trilógia első kötetéért, a Vad lovak című regényért játszhattok, a kérdéshez segítséget pedig a könyvről írt  cikkünkben találhattok.

Az első játékhét jövőhét csütörtökig, azaz 21-ig tart – ám figyeljetek, mert aznap már indul is a következő forduló, amely héten a trilógia második kötete, az Átkelés lesz a nyeremény.
Update: A játék első fordulójának nyertese Szűcs Balázs, gratulálunk!

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya